Lærere i madkundskab får mulighed for at stifte bekendtskab med den nyeste viden om smag, smagsoplevelsen og mulighederne for at bruge det i undervisningen, når Smag for Livet og Foreningen for Madkundskab arrangerer landskursus i oktober 2016.
Kurset har titlen "Smag for Livet" og rummer oplæg og workshops fra det tværfaglige forsknings- og formidlingscenter Smag for Livet. Fx vil kursisterne møde såvel gastrofysikere og kokke som lektorer i madkundskab og Danmarks første professor i læring, madkundskab, smag og trivsel, Karen Wistoft.
Smag og tilsmagning er et færdigheds-og vidensområde i madkundskab. På kurset bliver kursisterne præsenteret for ny viden om smag og smagssansen, får smagsoplevelser i workshops og måltider og præsenteres for læringsforløb og undervisningsmaterialer, der kan anvendes i madkundskab og i tværfaglige forløb.
Se opslag og tilmelding på Foreningen for Madkundskabs hjemmeside.