Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

International colloquium: Food choice interventions

Søger...

Info

05. november 2015
Begivenhed Københavns Universitets Institut for Fødevarevidenskab inviterer til konference.

Chairs: Nina Overby, University of Agder, Norge / Wender Bredie, Københavns Universitet

Arrangementet afholdes på engelsk.

Foreløbigt program

12:30 – 13:00 Registration and welcome coffee

13:00 – 13:10 The role of choice architecture in public health nutrition and the rationale for uCare (Armando Perez-Cueto, Univ. Copenhagen)

13:10 – 13:30 Traffic light labels and choice architecture to promote healthy food choices (Anne Thorndike, Harvard Univ.)

13:30 – 13:40 Q&A

13:40 – 14:00 Free healthy meals that follow the national recommendations (Frøydis N. Vik/ Nina Øverby, Univ. I Agder)

14:00 – 14:10 Q&A

14:10 – 14:30 Social norms and financial incentives to influence food choice behavior (Douglas Levy, Harvard Univ.)

14:30 – 14:40 Q&A

14:40 – 15:00 Coffee break

15:00 – 15:20 Choice blindness (Lars Hall, Lund University)

15:20 – 15:30 Q&A

15:30 – 15:50 Novelty detection and choice blindness (Per Møller, Univ. Copenhagen; Joshua Brain, Aarhus Univ.)

15:50 – 16:20 Debate

16:20 Standing reception

Deltagelse er gratis, men du bedes tilmelde dig ved at sende en mail til apce [at] food.ku.dk  inden den 1. november, 2015.

Adresse: 
Københavns Universitet
Lecture hall A2-70.04 (3-14)
Thorvaldsensvej 40
1871 Frederiksberg
Danmark