Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Læringsfestival online 2021

Info

01. - 04. marts 2021

Læringsfestivalen foregår i 2021 online. Se mere på www.laeringsfestivalonline.dk

Begivenhed Besøg Smag for Livets stande med fokus på alle vores undervisningsmaterialer i Fag med Smag.

På Læringsfestival online 2021 viser Smag for Livet alle de gratis undervisningsforløb og materialer frem, som du kan finde i Fag med Smag. Og klæder dig på til at bruge dem i undervisningen, hvadenten du er grundskole- eller erhvervsskolelærer.

Vi stiller op med tre stande:

FAG med SMAG – for alle

Her præsenterer Smag for Livet hele det gratis digitale læringsunivers med forskningsbaserede læremidler og didaktiserede undervisningsforløb til alle grundskolens fag og klassetrin. Her er fuldt af sanselige oplevelser og plads til kreativitet, dialog og kritisk stillingtagen. Lær fx fonemer med frugt i dansk, kombinatorik med madpakken og fysik og matematik ved at piske mayonnaise. Fag med Smag lader eleverne føle, dufte og smage sig til ny viden og erkendelse, arbejde videnskabeligt og lære på en ny måde.

FAG med SMAG – i Madkundskab

Her byder vi velkommen til Smag for Livets særlige materialer til Madkundskab. Her er forskningsbaserede læremidler og didaktiserede undervisningsforløb til madkundskab, valgfaget madkundskab og i kombination med andre fag. I standen kan du se de mange muligheder: Spil Smagsriget for madmod. Lær at beskrive mundfølelse med teksturkort. Udforsk madhistorien med Brændende kærlighed. Eller sæt gang i køkkeneksperimenter med æg. Alt sammen gennem sanselige oplevelser og med nyeste viden om smag og læring.

FAG med SMAG – for erhvervsskoler

Vi dykker ned i det digitale univers om og med smag i undervisningen på erhvervsskoler inden for området Fødevarer. Her finder du gratis læremidler og undervisningsforløb om alt fra klimavenlige bælgfrugter og danske blæksprutter til spændende sensorik og perfekt bruning med Maillard-reaktioner.

 

FAG med SMAG er udviklet af kokkefaglærere, gastrofysikere og andre madeksperter i forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet, der formidler den nyeste viden om mad, smag og læring.