Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Webinar #5: Få styr på madens fysik og kemi. Illustration: Morten Christensen.
    Webinar #5: Få styr på madens fysik og kemi. Illustration: Morten Christensen.

Du er her

Webinar #5: Få styr på madens fysik og kemi

Info

26. maj 2021 kl. 14.30-15.30

Webinarerne foregår live online på zoom. Link modtages ved tilmelding.

Begivenhed Få viden, tips og gratis læremidler til faget madkundskab med Smag for Livets webinarer. Webinarerne dækker både det obligatoriske fag, valgfaget med prøve og inspiration til online-undervisning.

Smag for Livet byder på fem gratis webinarer fulde af viden og inspiration til at undervise om og med smag - både i klasseværelset, køkkenet, uderummet og online.

Webinarerne er for lærere og studerende og foregår live kl. 14.30-15.30 fem onsdage i april og maj. Du kan komme til dem alle eller vælge lige dem, du vil. Find hele rækken her.

WEBINAR #5: FÅ STYR PÅ MADENS FYSIK OG KEMI

Tid

Onsdag d. 26. maj kl. 14.30-15.30

Sted

Zoom - link følger ved tilmelding.

Indhold

  • Inspiration til undervisning i madens molekyler, fysik og kemi og gastrofysiske processer

  • Eksempler på undervisningsforløb, der udfolder madens køkkentekniske, gastrofysiske og fysisk/kemiske egenskaber

Værter

  • Morten Christensen, ph.d., gastrofysiker og lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

  • Cathrine Terkelsen, lærer med linjefag i bl.a. madkundskab og dansk, cand.pæd. i didaktik og lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Begge er tilknyttet forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet og står sammen med centrets øvrige fagpersoner og læringskonsulenter bag det gratis, digitale læringsunivers Fag med Smag.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Udfyld denne formular - så modtager du et zoom-link.

Adresse: 
Danmark