Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smag for Livet-konference

Søger...

Fredag d. 6. april 2018 inviterer Smag for Livet alle til Smag for Livet-konference i DGI-byen i København. Her præsenterer og fejrer vi alt det, vi har opnået i vores arbejde med at åbne danskernes øjne for at bruge smagen som en ressource for et godt liv.

Det gør vi med faglige oplæg fra Smag for Livets hovedområder, en festforelæsning om smag som drivkraft for gode liv ved centerleder Ole G. Mouritsen og med interaktive smagsprøver på alt det, vi laver i Smag for Livet.

Du kan prøve alt lige fra 'gyotaku'-fisketryk og læringsmaterialer om smagen af løg eller vild mad til en lang række smagseksperimenter, der både udfordrer og udvikler din sans for smag.

Konferencen er delt i to, og det er muligt at tilmelde sig enten hele konferencen eller blot anden del.

OBS! Der er nu lukket for tilmelding til hele konferencen, men der er stadig rig mulighed for at tilmelde sig konferencens anden del.

Tilmeld dig konferencen her - senest mandag d. 19. marts.

Vi håber, at du kommer med!

Program

DEL 1 - kl. 10:00-14:00

9:30 - 10:00
Ankomst og registrering

10:00 - Velkomst

10:15 - Introduktion til Smag for Livet og konferencen v. Mikael Schneider

10:30 - Oplæg fra Smag for Livets hovedområder

  • Gastrofysik som motor for læring v. Ole G. Mouritsen
  • Smag og læring v. Liselotte Hedegaard

11:30 - Pause

11:45 - Oplæg fra Smag for Livets hovedområder fortsat

  • Madmod - hvordan kan man fremme det? v. Annemarie Olsen
  • Madprofessionelle - best practice v. Anette Kamuk
  • Mundværk og håndværk - lær at smage og sanserne i håndens arbejde v. Michael Bom Frøst
  • Tværfaglighed og formidling som værktøj v. Mikael Schneider

12:30 - Frokost og networking

13:00 - Smagsprøver på Smag for Livet gennem interaktive showcases
 

DEL 2 - kl. 14:00-16:00

14:00 - Festforelæsning: Smag som drivkraft for gode liv v. Ole G. Mouritsen

14:30 - Smagsprøver på Smag for Livet gennem interaktive showcases

15:45 - Udnævnelse af Smagsambassadører

16:00 - Farvel og tak v. Mikael Schneider

 

Har du spørgsmål vedrørende konferencen er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Trine Skov Madsen på email trskma [at] gmail.com (subject: Smag%20for%20Livet-konference) (Trine Skov Madsen).

Adresse: 
DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V,
Danmark