Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Blæksprutter på museum

Info

29. november 2018 kl. 17.00-20.00
Begivenhed Kom med på opdagelse i blæksprutternes verden, når Ole G. Mouritsen fortæller om og inviterer til at se, røre og spise de fascinerende og flerarmede bløddyr.

Blæksprutter er verden over en fast bestanddel i mange køkkener, og er værdsat som kulinarisk specialitet. Vi har over 23 kendte blækspruttearter i det danske farvand, men alligevel har de kun i lav grad fundet vej til det danske middagsbord. De er næringsrige og kan være velsmagende, og med den fortsatte vækst i verdens blækspruttepopulationer er der stort potentiale i at bruge dem gastronomisk.  

Smag for Livets professor i gastrofysik deler ud af sin viden om blæksprutter, når han gæster Fiskeri- og Søfartsmuseet. Bliv klogere på det fascinerende dyr og få en kulinarisk smagsoplevelse, du sent glemmer. 

Tilmelding nødvendig. Pris 245 kr. Tilmeld dig her

Adresse: 
Fiskeri- og Søfartsmuseet
Tarphagevej 2
6710 Esbjerg V
Danmark