Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Klavs Styrbæk

Du er her

Smag for Livet på dyrskue: Smag dig vej fra jord til bord

Søger...

Info

14. - 16. juni 2019
Begivenhed Mød fagfolkene fra Smag for Livet og Kold College og lav dig en butterdejsskal med smagfuldt kyllingefyld sammen med dem.

Hvor kommer kyllingefileterne i køledisken egentlig fra? Hvordan bliver mel og smør til sprød, luftig butterdej? Kan krydderurter dufte af minder? Og hvordan får du grundsmagene frem i din mad?

 Smag dig til svarene, når Kold College og Smag for Livet inviterer på oplevelser, viden, håndværk og smagsprøver, der gør dig klogere på din mad - fra jord til bord.
 
Du møder landmænd, gartnere, bagere, kokke og smagseksperter, som lader dig bruge dine sanser til at lære om mad, smag og fødevarer. Når du har besøgt dem, kan du sætte din nye viden i spil og tilberede en sprød, cremet og duftende butterdejsskal med kyllingefyld.
 
Det hele foregår i Kold Colleges telt øst for Ringscenen i stand UD01-04.
 
Workshoppen er tilrettelagt for 10-15-årige. Yngre børn er selvfølgelig også velkomne, men skal nok have en hjælpende hånd.

Køb billetter til Det Fynske Dyrskue her

Adresse: 
Odense Dyrskueplads
Broløkkevej 2
5250 Odense
Danmark