Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning
  • Smagens Dag sætter i år fokus på grundsmagene. Foto: Stagbird
    Smagens Dag sætter i år fokus på grundsmagene. Foto: Stagbird

Du er her

Workshops fra Smagens Dag 2016: Smag smagen

Undervisningsmateriale Grundsmagene er temaet i årets Smagens Dag på skoler over hele landet. Find materialet her.

Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig begivenhed på landets skoler siden 1992.

Årets tema er grundsmagene - samlet under overskriften Smag smagen.

Smag for Livets Kirsten Marie Pedersen er den ene af to hovedkræfter bag det gratis undervisningsmateriale med workshops, lærervejledning og ideer til smageøvelser, som er udviklet til Smagens Dag.

Det hele bliver tilbudt til skolerne i et gratis nyt undervisningsmateriale med syv spændende workshops. Du kan hente årets nye undervisningsmateriale med temaet "Smag smagen” fra Smagens Dags hjemmeside.

Omtalt i artiklen

Lektor, master i sundhedspædagogik

Fokusområde: Læring

Kirsten Marie Pedersen er lektor i madkundskab på University College Lillebælt.

Hun uddanner og efteruddanner madkundskabslærere, udvikler læremidler og har gennem flere år arbejdet for både Smagens Dag og Madkamp – DM i Madkundskab.