Gå til hovedindhold

Du er her

Smagen af kirsebær

Grundtilberedning
Forfattere:  Mie Thorborg Pedersen

Kirsebærret er en lille stenfrugt, der optræder i både en sur og sød version. I dette materialer gør gastrofysiker Mie Thorborg Pedersen os klogere på kirsebærrets smag og sammmensætning, og giver et indblik i bærrets madhistorie

Aktiviteter i forløbet

Gastrofysiker Mie Thorborg Pedersen gør os i denne artikel klogere på kirsebærrets smag og sammensætning, såvel som dets kulturelle betydninger igennem tiden. I får også mulighed for at prøve kræfter med den franske kirsebærtærte Clafoutis.
Fag
Grundtilberedning
Kompetenceområder
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
Faglige temaer
  • Kirsebær
Aktivitetstyper
  • -
  • Grundtilberedning
  • Kirsebær
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber