Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Velkommen!

... til Fag med Smag – en original samling af udforskende, didaktiske læremidler med smag i centrum i alle fag. Du kan også hente app’en til iOS eller Android

Du er her

Aktiviteter med temaet Citron

I videoen her viser Maria Fast Lindegaard, hvordan du nemt kan lave din egen citronpickles, og hvordan du bruger den til at få dine måltider til at smage af mere. Tilsmagning er afgørende for vores oplevelse af måltidet, og med denne simple citronpickles vil du have en smagsgiver ved hånden, som på én og samme tid kan give din ret både syre, sødme, salt og bitterhed. Brug citronpickles til at smage enhver ret til, så retten får en smagsmæssig helhed og dybde, uanset om det er salte eller søde retter. Brug den fx i dressinger, salater eller i fiskeretter, simreretter og vegetarretter. Prøv også at lade den give dybde i eksempelvis en æblegrød.
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Tilsmagning
  • Citron
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Tilsmagning
  • Citron
Opskrifter > Øvrige opskrifter
Citronpickles kan bruges til at smage enhver ret til, så retten får en smagsmæssig helhed og dybde, uanset om det er det salte eller søde køkken du arbejder med.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Citron
Aktivitetstyper
  • Tilbered
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Citron