Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Aktiviteter med temaet Samle

I denne aktivitet skal eleverne tilegne sig viden om væsentlige karakteristika ved jægerstenalderen eller nærmere Ertebøllekulturens madkultur i Danmark, samt hvilke kriterier man definerer denne periode ud fra. Dette foregår, ved at eleverne skal introduceres til ertebøllekulturens livsvilkår og herefter dufte og smage på nogle af de råvarer, som udgjorde kosten for mennesket i Danmark, før landbruget kom hertil.
Fag
Historie
Kompetenceområder
  • Kronologi og sammenhæng
Faglige temaer
  • Ertebølle
  • Jægerstenalder
  • Jagt
  • Samle
  • Køkkenmødding
Aktivitetstyper
  • Smag
  • Duft
  • Snak
  • Skriv
  • Tegn
  • Historie
  • Mellemtrin
  • Smag
  • Duft
  • Snak
  • Skriv
  • Tegn
  • Kronologi og sammenhæng
  • Ertebølle
  • Jægerstenalder
  • Jagt
  • Samle
  • Køkkenmødding