Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Når en krævende ret bliver populær, vil fødevareindustrien også lave den. Og dermed mister retten sin kulinariske særstatus, skriver madkulturforsker Jonatan Leer i denne...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Spis den mad, der er i sæson, lyder et velmenende råd, som de fleste har hørt. Men er elitens romantisering af sæsonerne gået over gevind, spørger madkulturforsker Jonatan Leer...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Jonatan Leer spørger i denne smagsklumme, hvorfor så mange stjernekokke har det tilfælles, at de fandt det svært at finde sig tilpas i verden som unge....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
TV-stjernekokken Jamie Oliver vil ændre briternes madkultur, bl.a. ved at vise en arbejdermor, der ifølge Jamie gør alt forkert, fortæller Jonatan Leer i denne smagsklumme....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Til publikums højlydte begejstring kaster studerende på Aarhus Universitet sig ud i ædeorgier på tid. Klam mad skaber mandefællesskaber, skriver Karen Klitgaard i denne...