Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
Polysakkarid (polymer af simple sukkerarter), som anvendes som geleringsmiddel (fx i marmelade), tykner og stabilisator (fx i iscreme og...
Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
Søl (Palmaria palmata) er en spiselig rødalge. Søl kaldes også dulse.
Søl har længe været brugt til menneskeføde i mange kystegne,...
Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
Polysakkarid (polymer af simple sukkerarter), som anvendes som geleringsmiddel, tykner og stabilisator (fx i desserter og slik)....
Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
Blæretang er en brunalge, der bliver op til 70 cm. lang. Den findes langs mange af de danske kyster, hvor den ofte ligger opskyllet i...
Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
Tarmrørhinde er en sprød og delikat grønalge og består af klaser af lysegrønne skud på 30-40 cm., der vokser på sten på havbunden eller...