Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Kan smag anvendes som undervisningsmetode i skolens forskellige fag? I hvilke fag? Og med hvilket formål? Disse og flere didaktiske spørgsmål arbejdede et hold lærerstuderende...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Hej erhvervsskolelærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets gratis...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Velkommen til FAG med SMAG – et gratis læringsunivers med læremidler og undervisningsforløb til forskellige fag. Vi præsenterer dig her...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Hej lærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets læringsunivers...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En praktisk og eksperimenterende tilgang virkede motiverende for eleverne i en 8. klasse, der skulle lære æggets madtekniske egenskaber at kende...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En fortælling fra praksis: 5.a fra Marstal Skole har sammen med deres lærer Lisette Terkelsen været ved stranden og gennemføre danskundervisning. Her kommer et indblik i...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
: En mandag i november var 6.a fra Marstal Skole i madkundskabslokalet. De havde en hel fagdag, der bl.a. bød på læringspil om smag og eksperimenterende madlavning, da de skulle...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
6.d fra Tingløkkeskolen i Odense afprøvede undervisningsforløbet ”Insekter, orme, tang og planter” i Smag for Livets madkundskabslokale
...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
I anledning af Forskningens Døgn er opskrifterne skiftet ud med forskerens eksperimenterende metoder for fire hold udskolingselever. Følg med dem i køkkenet med kokkeelever fra...