Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Smag for naturen. Smag af naturen. Smag i naturen.
5. a fra Tarup Skole har været på Vigelsø - en ubeboet ø i Odense Fjord - med kokkene...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Mad og smag fylder eleverne med minder og kan sætte gang i skriveprocesserne i danskundervisningen. Lærer og cand.pæd. Cathrine Terkelsen har udviklet og afprøvet et...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
"En lækker emulsion" er en workshop om mayonnaise for gymnasieklasser på besøg hos Københavns Universitets Bio- og Naturvidenskabelige Fakultet. Du kan også selv prøve kræfter...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
I madkundskab bliver eleverne kompetente gennem både viden, sanseindtryk og håndværk, og det kan være nemmere at huske det lærte, hvis man smager undervejs. Det afprøvede et...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Kokkeeleverne fra Techcollege har udforsket, hvad frisk fisk egentlig er - ved at tage på havet.
Hvad er friskhed? Der står "frisk" alle...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Æg har så mange forskellige egenskaber, at det nærmest er en gastronomisk schweizerkniv. Æg kan hæve, sammenbinde, tykne og emulgere - og er fuldt af smag i sig selv. Her...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Faglærer Simon Sørensen fra Food College Aalborg, som er Smag for Livet-partner, havde koordineret et udendørs læringsforløb med smag som omdrejningspunkt i Østerådalen i...