Reportager fra undervisningMaterialeNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.
Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
I madkundskab bliver eleverne kompetente gennem både viden, sanseindtryk og håndværk, og det kan være nemmere at huske det lærte, hvis man smager undervejs. Det afprøvede et...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Velkommen indenfor på biblioteket til en dansktime, der lader eleverne være restaurantgæster, læsere og anmeldere.
Den røde løber er...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smagen af jul er smagen af det gode håndværk - også de teknikker, som man måske sjældent bruger.
Madkundskabsholdet af lærerstuderende satte ambitionerne højt ved årets...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Kokkeeleverne fra Techcollege har udforsket, hvad frisk fisk egentlig er - ved at tage på havet.
Hvad er friskhed? Der står "frisk" alle...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Æg har så mange forskellige egenskaber, at det nærmest er en gastronomisk schweizerkniv. Æg kan hæve, sammenbinde, tykne og emulgere - og er fuldt af smag i sig selv. Her...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Hvor meget bioteknologi er der i en After Eight? Masser, konstaterede en 1.g-klasse forleden under et besøg i Gastrolab.
Hvad sker der,...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livets smagspartner 5.D fra Brøndbyøster Skole har været i forskningskøkkenet hos Nordic Food Lab for at udfordre sig selv.
Er...