Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Du kan støtte dine elevers mestringsforventning i undervisningen gennem fire kilder. Brugen af opmuntring er en af dem. I denne artikel får du inspiration til dit arbejde med...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Du kan støtte dine elevers mestringsforventning i undervisningen gennem fire kilder. Brugen af rollemodeller er en af dem. I denne artikel får du inspiration til dit arbejde med...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Du kan støtte dine elevers mestringsforventning i undervisningen gennem fire kilder. At kende sine egne fysiologiske reaktioner er en af dem. I denne artikel får du inspiration...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Du kan støtte dine elevers mestringsforventning i undervisningen gennem fire kilder. Succesoplevelser er en af dem. I denne artikel får du inspiration til dit arbejde med...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Er du lærer på en fødevarefaglig erhvervsuddannelse? Vil du give dine elever flere oplevelser af succes og mestring? Her giver læringskonsulent Anne Torpegaard Festersen dig...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Casper Thrane, lektor i dansk på Risskov Gymnasium, har forsvaret sin ph.d.-afhandling om at bruge smag til at lære dansk og kemi i gymnasiet....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Nyt initiativ på Brøndbyøster Skole giver eleverne mulighed for at supplere deres faglige viden fra undervisningen med det praktiske ude i deres nye gartneri. Lærer Anne Bech...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Kan man blive bedre til at skrive og bedre til at analysere og fortolke tekster ved at blive bevidst om, hvordan vi smager? Det afprøver Gastronauterne fra Risskov Gymnasium...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Specialiseringsmodulet "Mad og smag i skolen – pædagogiske og didaktiske muligheder" har givet lærerstuderende viden om, hvordan smag kan bruges som didaktisk greb, som en...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Som noget nyt har Smagens Dag et tilbud til valghold i madkundskab: Kom på besøg på en fødevarefaglig erhvervsskole og arbejd med godt madhåndværk og mindre madspild....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Hvem har ansvaret for? Et dialogspil med fokus på ansvar, samarbejde, maddannelse, madvalg og sundhed.
Forældremødespillet.
Hvem har...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En didaktisk model om elevens æstetiske, analytiske, håndværksmæssige og kommunikative virksomhed
FOR ELEVERNE ER VERDEN ALTID NY. Det er...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Kan smag anvendes som undervisningsmetode i skolens forskellige fag? I hvilke fag? Og med hvilket formål? Disse og flere didaktiske spørgsmål arbejdede et hold lærerstuderende...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livet indleder treårigt innovativt samarbejde med 5.a fra Tarup Skole for at afprøve og forske i, hvordan smag og madlavning kan bruges som værktøj til læring....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Hej erhvervsskolelærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets gratis...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Velkommen til FAG med SMAG – et gratis læringsunivers med læremidler og undervisningsforløb til forskellige fag. Vi præsenterer dig her...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Hej lærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets læringsunivers...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En praktisk og eksperimenterende tilgang virkede motiverende for eleverne i en 8. klasse, der skulle lære æggets madtekniske egenskaber at kende...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
”Grønt skal det være” – sådan lød ordene, da Pia Styrbæk og jeg skulle fastlægge temaet for et besøg af mig og mit hold af madkundskabslærerstuderende....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Smag og mad bruges ofte i kunsten. Det benyttede eleverne fra 9.d sig af, da de genskabte berømte malerier med sig selv som hovedpersoner....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En fortælling fra praksis: 5.a fra Marstal Skole har sammen med deres lærer Lisette Terkelsen været ved stranden og gennemføre danskundervisning. Her kommer et indblik i...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
: En mandag i november var 6.a fra Marstal Skole i madkundskabslokalet. De havde en hel fagdag, der bl.a. bød på læringspil om smag og eksperimenterende madlavning, da de skulle...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Lærerstuderende afprøvede, hvordan skolehaver kan være en ressource for eleverne i madkundskab
Fra jord til bord. Fra skolehave til...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, som finder sted hvert år på den sidste onsdag i september. I 2020 hedder temaet Det er vildt at smage....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Når undervisningen i STEM-fagene tager afsæt i smagsoplevelser og fænomener, som vi kender fra køkkenet, får eleverne nye muligheder for at engagere sig i fagene....