Forskning i fødevarer, der understøtter den grønne omstilling, er Charlotte Vinther Schmidts ekspertise. Hun hædres nu for sit ph.d-arbejde, der er lavet i regi af Smag for...
Rikke Højer og Charlotte Vinther Schmidt har forsvaret deres ph.d.-afhandlinger om hhv. tekstur og umami-synergi i bæredygtig mad og overvindelse af afsky for fisk....
Fagfolk fra professionel gastronomi og foodies fra hjemmekøkkenet kan få tips til at skrue maksimalt op for smagen i en stribe workshops, der kombinerer videnskab og godt...
Professor Ole G. Mouritsen hædres af Japans regering med den fornemste dekoration, man kan modtage som ikke-politiker
Professor i...
Japans regering har udpeget Ole G. Mouritsen til goodwill-ambassadør for hans mangeårige formidling af og fordybelse i det japanske køkken....
I anledning af Forskningens Døgn 2015 har Hamza og hans klassekammerater i 3.A og 3.B på H. C. Andersen Skolen i Odense haft besøg af forskere og lærerstuderende fra Smag for...
Den femte grundsmag er ikke så velkendt som de øvrige fire, men flertallet kender den.
Surt, sødt, salt, bittert og ...?
Den femte...