OpskriftMaterialePrøv selv
Her får du opskriften på kål stegt over bål vendt med umamidressing. Opskriften er udviklet til og brugt på klimakonferencen Forum ved Tinderbox....
PodcastMaterialeFakta om smag
Smagslågen, der begyndte som en podcastserie i december, fortsætter nu med fokus på fermentering.
Udviklingskonsulent på Hotel- og Restaurantskolen Johanne Hvelplund vil...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen umami og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Umami er en grundsmag ligesom sød, salt, sur...
VideoMaterialeFakta om smag
Smagen spiller en afgørende rolle for den grønne omstilling af vores madvaner, siger professor Ole G. Mouritsen. Så hvordan griber man det an?...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Vil du også gerne spise lidt grønnere? Her er madplanen til en "Grøn marts" med opskrifter, tips og tricks til at få grøn velsmag ind i hverdagens aftensmad....
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Går det fremad med at omstille sig til en mere grøn kost i de danske køkkener? Vi har fundet et svar ved at analysere et stort markedsdrevet datamateriale baseret på...