BøgerArtikelFakta om smag
Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt. Download bogen her.
Her kan du downloade...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
På denne liste kan du få et overblik over litteratur, der handler om smag og læring. Der er henvist til nogle af værkerne i undervisningspakkerne til lærer- og...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En didaktisk model om elevens æstetiske, analytiske, håndværksmæssige og kommunikative virksomhed
FOR ELEVERNE ER VERDEN ALTID NY. Det er...
OversigtMaterialeUndervisning
Her er et overblik over bøger og artikler om didaktikken og læringssynet bag de undervisningsmaterialer, Smag for Livet har udviklet
...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Lektorerne Majbritt Pless, Cathrine Terkelsen og Liselotte Hedegaard bidrager her til at formulere en smagsdidaktik, der beskriver, hvordan smag kan indgå i undervisningen i...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Hvad er smag, og hvordan underviser man i, med og for smag?
OBS: KONGRESSEN ER UDSAT PGA. CORONAVIRUS-PANDEMIEN. NY DATO FØLGER.
Ved...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Vi lærer gennem erfaringer, der stimulerer vores sanser og gør os nysgerrige. Netop dét kan smagsoplevelser gøre, og derfor er smag oplagt at bruge i undervisningen,...