BøgerArtikelFakta om smag
Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt. Download bogen her.
Her kan du downloade...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En didaktisk model om elevens æstetiske, analytiske, håndværksmæssige og kommunikative virksomhed
FOR ELEVERNE ER VERDEN ALTID NY. Det er...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Lektorerne Majbritt Pless, Cathrine Terkelsen og Liselotte Hedegaard bidrager her til at formulere en smagsdidaktik, der beskriver, hvordan smag kan indgå i undervisningen i...
Smag for Livet uddeler legater til ansøgere, som har smag på hjertet og som kan brænde igennem med deres personlige engagement. Med et legatprojekt får du mulighed for både at...
Forskere, praktikere og entreprenører inden for smag og læring var d. 17. april 2018 samlet til konference på DPU i Emdrup. Her kan du gense forskningspræsentationerne og blive...
Ny Nordisk Hverdagsmad er baseret på ti principper, der sammen med nudging har sneget sig ind i folkesundhedsprojekter og i uddannelsessystemet. Det skurrer. Lær hellere børnene...