Overalt i de danske farvande finder man spiselig tang, som er let tilgængelig. Her er en række tips for tang-begyndere.
Tang (makroalger)...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
For første gang er det påvist med videnskabelige metoder, at vores oplevelse af smagen af umami forstærkes af bestemte aromastoffer i maden. Den nye viden kan bruges til f.eks....
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Tang findes i havene over hele verden og har mange muligheder både i køkkenet og i fødevareindustrien. Men vi spiser sjældent tang, for vi ved for lidt om, hvordan den kommer...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Tang findes i havene over hele verden og har mange muligheder både i køkkenet og i fødevareindustrien. Men vi spiser sjældent tang, for vi ved for lidt om, hvordan den kommer...
Japans regering har udpeget Ole G. Mouritsen til goodwill-ambassadør for hans mangeårige formidling af og fordybelse i det japanske køkken....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Den Blå Planet i København arrangerer nytårskur ved Ole G. Mouritsen om havets gastronomiske muligheder.
Enhver, der efter julens...
OpskriftMaterialePrøv selv
Vil du gerne opleve smagen af umami for fuld kraft, så prøv salaten her. Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser:
3-4 blandede salater...
OpskriftMaterialePrøv selv
Kok Klavs Styrbæk byder på tang og skaldyr New England-style.
Den traditionelle New England clam bake tilberedes på stranden i en ovn...