Kort faktaMaterialeFakta om smag
:
På de fødevarefaglige erhvervsuddannelser arbejder man med den professionelle smag, som handler om forventninger til maden og...
Brug materialerne i vores gratis app, Fag med Smag, eller lad jer inspirere på vores hjemmeside. Listen herunder giver tips til nogle materialer, der kan bruges direkte eller...
300 unge dystede i DM i Skills 2020.
Elisabeth Madsen, kokkeelev fra TechCollege i Aalborg, har vundet DM i Skills 2020 i faget Kok. Det...
ArtikelArtikelNyt om smag
Engagement, tålmodighed, flid og fantastisk gåpåmod kendetegner vindende kokkeelever, mener faglærer Simon Sørensen.
Elisabeth Madsen...
Sanserne og sensorikken kan bruges på mange måder i køkkenet, f.eks. til at udvikle nye retter. Et nyt forløb lærer kokke- og ernæringsassistentelever at udnytte metoderne fra...
ArtikelArtikelNyt om smag
Når Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf deltager i kokkenes VM, Bocuse d'Or, er det et eksempel på, hvor højt niveau madhåndværket kan nå, men også hvor meget det koster...