Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Hvordan forklarer man smagen af god mad? Datalog Morten Aagaard har udviklet en app, der kan hjælpe fødevarefaglige elever og deres lærere i at sætte ord på smagen....
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du en guide til at få mest mulig smag frem i din dressing - og dine øvrige retter. Infografikkerne kan printes ud og hænges op i f.eks. madkundskabslokalet på en skole...
Reportager fra undervisningMaterialeNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.
Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
I denne aktivitet skal du eksperimentere med, hvordan man kan anvende fødevarer, som repræsenterer en eller flere af de fem grundsmage, til at tilsmage maden, ved at tilsmage...
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne opskrift på kartoffelsuppe er udviklet til brug i faget Madkundskab og som en øvelse i tilsmagning. Men hvad med at prøve kræfter med den derhjemme i familien og sammen...