KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen umami og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Umami er en grundsmag ligesom sød, salt, sur...
Her får du viden om grundsmagene og tips til at arbejde med dem, når du tilbereder mad.
Grundsmagene er dem, vi kan smage med smagssansen...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du en guide til at få mest mulig smag frem i din dressing - og dine øvrige retter. Infografikkerne kan printes ud og hænges op i f.eks. madkundskabslokalet på en skole...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen bitter og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Bitter smag giver kant ligesom syre og...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen salt og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Salt påvirker i høj grad de andre grundsmage...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen sød og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Sødme giver fylde i munden og afrunder syrlige...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen sur og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Sur smag er med til at sikre, at fedmefyldte og...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...