Skiller din sovs eller mayonnaise? Fedtstof og vand kan som udgangspunkt ikke blandes sammen. Derfor har vi brug for en emulgator fra fx æg. I denne video får du forklaringen på...
OpskriftMaterialePrøv selv
Har du overskudsmad, kan du bruge det i en rizza - en særlig opskrift udviklet af Styrbæks til et forløb om madspild med to smagsklasser fra Tarup Skole og Roser Skolen....
OpskriftMaterialePrøv selv
Sojagræskarkerner er altid gode at have stående klar i skabet, for de passer i mange salater og forskellige slags retter.
Har man tidligere lavet recycle-gratin har man...
OpskriftMaterialePrøv selv
Æggeblommen inde i pandekagen udgør sovsen i retten, så man koger æggene meget bløde, inden man piller dem og forsigtigt pakker dem ind. Salaten skal krydres rigtig godt. Smagen...
OpskriftMaterialePrøv selv
En vellykket, helt enkel omelet er et spørgsmål om håndelag. Kokkefaglærer Simon Sørensen giver en række tips nedenfor
Ingredienser:
3...
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften her stammer fra gastromand.dk, som kalder den "en perfekt pleaser på påskebordet"
Ingredienser
4 øko æg
1 spsk. sennep
1 ...
OpskriftMaterialePrøv selv
Krydret omelet, der tilberedes i mange lag og rulles.
Ingredienser:
3 hønseæg
1 tsk. soya
1 tsk. sukker
1 knivspids salt
2 spsk....
OpskriftMaterialePrøv selv
Æg har i århundreder været spist over hele verden. Her er en dansk klassiker: Æggekage med bacon.
Ingredienser:
6 æg
2 dl mælk
1 klat...
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne opskrift på en af påskens traditionelle retter stammer fra Maria Meldgaard for samvirke.dk
Til 4 personer:
Ingredienser:
8 - 10...