BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Amerikanske Harold McGee - mest kendt for bogen On Food and Cooking - besøger Københavns Universitet (KU-FOOD).
Harold McGee
McGee...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Opfrisk din viden om sanserne og sensorik og få inspiration til at undervise virtuelt i sensorik, når Smag for Livet arrangerer gratis webinarer for faglærere på de...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Opfrisk din viden om sanserne og sensorik og få inspiration til at undervise virtuelt i sensorik, når Smag for Livet arrangerer gratis webinarer for faglærere på de...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Æg-bacon, ost-skinke, kaviar-chokolade - alle kendte for at være gode kombinationer. Dette gælder også østers og champagne. Såkaldt food...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mød forskere, der udvikler mad med insekter som en af fremtidens fødevarer, og vær med til at undersøge, hvad insekter smager af, når Smag for Livet deltager i Forskningens Døgn...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mød forskere, der udvikler mad med insekter som en af fremtidens fødevarer, og vær med til at undersøge, hvad insekter smager af, når Smag for Livet deltager i Forskningens Døgn...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Kom og smag på blommer med ekstra meget flavour
I forbindelse med Åbent Hus på Pometet deltager Smag for Livet med en stand, hvor du kan...