OpskriftMaterialePrøv selv
Både dressing og mandler er gode i mange slags retter og salater, så bliver der noget tilovers, kan man gemme det i beholdere med tætsluttende låg....
OpskriftMaterialePrøv selv
Ved langtidsbagning af solmodne tomater koncentreres umami-smagen betragteligt. Hvis man i en tomatsauce bager hakkede grøntsager og urter med, tilføjes en tekstur, så...
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne ret er et eksempel på, at man på ingen måder savner kød, når man spiser retten. Vil man alligevel supplere med lidt fra den animalske verden, så kan små bacontern drysses...
OpskriftMaterialePrøv selv
Sojagræskarkerner er altid gode at have stående klar i skabet, for de passer i mange salater og forskellige slags retter.
Har man tidligere lavet recycle-gratin har man...
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne ret indeholder bl.a. marineret kød og ristede nødder, som du kan forberede dagen i forvejen, hvis du vil.
Vigtigt for retten:
50 g...
OpskriftMaterialePrøv selv
Man skal starte ca. 1½ time før med kødet, så det kan nå at marinere minimum en times tid
Vigtigt for retten:
Mens kødet marinerer,...
OpskriftMaterialePrøv selv
Man kan få fiskehandleren til at skære fisken i fileter. Rødfisk har ret store skæl, som skal skrabes af, inden man steger fileterne. Kan man ikke få rødfisk, kan laks være et...
OpskriftMaterialePrøv selv
Man kan tænke på rizza som en slags lynhurtig pizza. Rizza-konceptet blev oprindelig til i et projekt om at undgå madspild, så man kan ovenikøbet tømme køleskabet for rester,...
OpskriftMaterialePrøv selv
Muslinger er en rigtig børneret, da man spiser dem med fingrene og kan bruge skallerne som ske.
Vigtigt for retten:
Brug gerne kartofler...
OpskriftMaterialePrøv selv
Hvis man sørger for forskellige teksturer som f.eks. det seje fra champignon og de forskellige størrelser af grønt, bliver det anderledes interessant end man ellers kan opleve...
OpskriftMaterialePrøv selv
Til denne ret skal man bruge linser og kogte kartofler, grønt samt fisk, som kan være både rå eller en rest, der er tilberedt. Det grønne kan varieres på mange måder, også gerne...
OpskriftMaterialePrøv selv
Hak ikke svampene for fint, så får de en fastere struktur. Fx giver kejserhatte en god, fast, kødagtig konsistens.
Brug gerne kartofler, som kan spises med skræl. Vil man...
OpskriftMaterialePrøv selv
Gem kikærtevandet, uanset om det kommer fra en dåse eller fra kogningen af kikærter, du selv har udblødt.
Suppen skal være en anelse spicy, meget fyldig, godt krydret og...
OpskriftMaterialePrøv selv
Retten er meget nem at gå til, selvom den består af relativt mange elementer. De to dressinger, gulerod med ingefær, andebryst og kejserhatte kan evt. klargøres dagen i forvejen...
OpskriftMaterialePrøv selv
Den stegte fisk i det klassiske stjerneskud er her skiftet ud med squash, som skæres i skiver, paneres og steges.
Arbejdstiden på dagen er...
OpskriftMaterialePrøv selv
Kød og kål tilberedes hver for sig, så man kan også lave en 100% vegetarisk version ved at servere karry-champignon i stedet for gris.
...
OpskriftMaterialePrøv selv
Til denne tortilla er brugt røget laks, men det kan også være fx røget makrel eller sild, eller tortillaen kan laves helt grøn. Bliver der lidt til overs, er tortillaen meget...
OpskriftMaterialePrøv selv
Der bliver rigeligt med frikadeller, så der er overskud til frokosten dagen efter.
Arbejdstid ca. 45-50 min.
Start ca. 1-1½ timer før, så...
OpskriftMaterialePrøv selv
Æggeblommen inde i pandekagen udgør sovsen i retten, så man koger æggene meget bløde, inden man piller dem og forsigtigt pakker dem ind. Salaten skal krydres rigtig godt. Smagen...