Her kan du søge i Smag for Livets mange artikler, undervisningsmaterialer, opskrifter og meget mere. Søg efter ord i tekstfeltet eller brug filtrene for at indsnævre din søgning.
Fermenteringsekspert Johanne Hvelplund og kokkefaglærer Simon Sørensen giver et indblik i "den levende smag" af fermenteret mad og drikke - og de processer, der frembringer...
Koji og miso kan tilføre masser af umami til din mad. Hør fermenteringseksperterne Johanne Hvelplund og Martin Petersen forklare processerne, og prøv selv en miso-selleri-...
Hvad er hemmeligheden bag umami, og hvordan får man maksimal velsmag i sin mad, f.eks. grønne retter? Det giver professor Ole G. Mouritsen en række svar på i denne video....
Knoldsellerien krydres og tilberedes her som en "shawarma" i ovnen. Den spises med fladbrød, hummus af flækærter og en kålsalat eller andre af dine yndlingsgrøntsager....