OpskriftMaterialePrøv selv
Vil du have luksuriøse fastelavnsboller på professionelt niveau, så prøv denne opskrift med inspiration fra Andersen Bakery, udviklet af Sigurður Elvar Baldvinsson og hans...
Lav gele af forskellige slags frugt og grønt og prøv, om du kan genkende råvaren ud fra smagen.
Der findes en række klassiske...
OpskriftMaterialePrøv selv
Vandmand værdsættes i Asien for sin helt specielle mundfølelse. Har du mod på at prøve, så kombiner f.eks. med en pesto af danske brændenælder....
OpskriftMaterialePrøv selv
Et hold udskolingselever fra Sofiendalskolen i Aalborg har lært om mundfølelse og umami i en skaldyrsrisotto sammen med faglærer Simon Sørensen fra TechCollege. Prøv selv!...
OpskriftMaterialePrøv selv
Vil du undgå seje blæksprutteringe, så handler det om at skære på langs af blækspruttens kappe - ikke på tværs. Brug pankorasp i stedet for mel/rasp for ekstra sprødhed....
Mundfølelsen skal passe til vores forventninger. Hvis mundfølelsen ændres, kan det få stor betydning for vores oplevelse af smagen
...
I radioprogrammet RomerRiget kom smagen og sanserne på prøve. Vil du selv prøve, så find anvisningerne her
I udsendelsen "RomerRiget" på...
Vores smagsoplevelse dannes af en lang række sanseindtryk og forventninger. Prøv selv at spise en pomme frite og læg mærke til alle detaljerne, som vi har beskrevet herunder....
Lav gele af forskellige slags frugt og grønt og prøv selv, om du kan genkende råvaren ud fra smagen.
Der findes en række klassiske...