OpskriftMaterialePrøv selv
Blæksprutter er næringsrige og velsmagende. Prøv denne opskrift på blækspruttekrøller - en ret som kan spises både varm og kold.
...
OpskriftMaterialePrøv selv
Tang kan benyttes i dagligdagens køkken og i gastronomiske specialiteter, der udnytter tangens helt særlige egenskaber som en spændende og udfordrende råvare. Her får du en...
OpskriftMaterialePrøv selv
Vandmand værdsættes i Asien for sin helt specielle mundfølelse. Har du mod på at prøve, så kombiner f.eks. med en pesto af danske brændenælder....
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften er udviklet til undervisningsaktiviteten 'Smag til med krydderurter', hvor eleverne kan opnå kendskab til en række forskellige krydderurter og erfare, hvordan...
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften er udviklet til undervisningsaktiviteten 'Smag til med krydderurter', hvor eleverne kan opnå kendskab til en række forskelige krydderurter og erfare, hvordan...
OpskriftMaterialePrøv selv
:
Ingredienser:
500 g hvedemel
42 g gær
1 + 1½ dl lun mælk
50 g smør
10 g salt til dejen
Maldonsalt som drys
Kogelage
1 l vand
3...