Et hold madkundskabselever fra 8. klasse på Åvangsskolen i Rønne fik en udfordring: Find på verdens bedste madpakke ifølge jeres egen smag. Vindermadpakken var sprød og snasket...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livet indleder treårigt innovativt samarbejde med 5.a fra Tarup Skole for at afprøve og forske i, hvordan smag og madlavning kan bruges som værktøj til læring....
VideoMaterialeFakta om smag
:
Her er fem korte film om grundsmagene - surt, sødt, umami, salt og bittert - og en sjette film om stærk smag.
Du kan se filmene i den...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
I anledning af Forskningens Døgn er opskrifterne skiftet ud med forskerens eksperimenterende metoder for fire hold udskolingselever. Følg med dem i køkkenet med kokkeelever fra...
ArtikelArtikelNyt om smag
Kan smag bruges som emne og undervisningsværktøj i alle skolens fag og på alle klassetrin? Ja, svarede elever og lærere på Kongeskærskolen, som gennemførte temaugen “Smag i alle...
VideoMaterialeFakta om smag
Vi har både en personlig smag og en fælles smag. Vores lyst til at danne fællesskaber er så stærk, at den fælles smag bliver ganske let at finde frem til - fx når vi, som...
Forskningens Døgn 2016 er udvidet til en hel uge. Derfor har vi i Smag for Livet sat os et ambitiøst mål: Vi vil ud at arbejde med 100 klasser på fem dage....
ArtikelArtikelNyt om smag
Smag for Livet rykker ud i både Odense, Sorø og København under Forskningens Døgn den 23.-25. april. Her kan du høre, hvad forskere og kokke ved om smag. Du kan lære, hvor...