ArtikelArtikelNyt om smag
Lugtesansens store betydning for smagen kan opleves på mange måder - også gennem et sæt duft-tuscher udviklet til børn.
Hvordan bruger...
Skal dine børn lave lidt hjemme-skolearbejde her under corona-situationen, kan I gratis bruge materialerne i vores app, Fag med Smag. Her er tips til nogle velegnede materialer...
ArtikelArtikelNyt om smag
Kan smag bruges som emne og undervisningsværktøj i alle skolens fag og på alle klassetrin? Ja, svarede elever og lærere på Kongeskærskolen, som gennemførte temaugen “Smag i alle...
ArtikelArtikelNyt om smag
Børns smag for mad er formet af deres omgivelser og kultur snarere end deres gener, viser MasseEksperimentet 2015.
Vi er hverken født som...
ArtikelArtikelNyt om smag
Opskriften på madglade børn og voksne: Slip tøjlerne og lad børnene selv bestemme.
Hvem vil ikke gerne deltage i et måltid med familien,...
ArtikelArtikelNyt om smag
To kandidatstuderende, Anja og Sigrid, søger familier, der vil hjælpe med at teste forskellige aktiviteters effekt på madmod
Smag for...
ArtikelArtikelNyt om smag
7-8-årige piger vil typisk helst have, at forskellige slags mad ligger hver for sig på tallerkenen, og større børn vil typisk gerne have, at ingredienserne er blandet sammen,...
ArtikelArtikelNyt om smag
Der findes ingen mirakelkur. Men der en række tilgange, du kan forsøge dig med, hvis du gerne vil ændre på, hvad dit barn spiser.
”Ad! Det...
ArtikelArtikelNyt om smag
Her er ni smagseksperimenter, du kan prøve derhjemme - vælg efter lyst eller snup dem allesammen. God fornøjelse!
Kan man smage noget,...
ArtikelArtikelNyt om smag
Mad bliver ofte en kampplads i medierne, hvor forskellige ideer om det gode liv brydes. Ny antologi belyser hvordan medierne påvirker vores forhold til mad....
ArtikelArtikelNyt om smag
Din livret er ikke kun din egen. Når vi er sammen, påvirker vi hinandens smag.
Smagsoplevelsen – det gode knas af sprødstegt bacon mellem...
ArtikelArtikelNyt om smag
Børn og unge får nye kompetencer, dejlige oplevelser og stærke fællesskaber, når de dyrker grøntsager, laver mad og lærer deres egen smag at kende. Det mener projektkollektivet...