OpskriftMaterialePrøv selv
Denne lille, syltede sag er perfekt til frokostbordet, på en postej eller som tilbehør til forskellige aftenretter.
Ingredienser
2 rødløg...
Gå på opdagelse i smagen af løg ved at undersøge, hvad forskellige tilberedninger af løg gør ved smagen.
Danskere spiser i gennemsnit over...
OpskriftMaterialePrøv selv
Løgsuppen er en fransk sag. Masser af smag, krydder og næring. Den varme, dampende suppe passer rigtig godt til en kold regnvejrsdag.
...
OpskriftMaterialePrøv selv
Til denne pizza kan du bruge mange forskellige slags løg og kombinere dem på kryds og tværs.
Ingredienser til to pizzaer
3 dl....
OpskriftMaterialePrøv selv
Vidste du godt, at hvidløgssmør er verdens nemmeste ting at lave? Lidt urter gør kun smørret mere interessant og er fantastisk til brød, kød og grøntsager!...
OpskriftMaterialePrøv selv
En skøn lille sprød sag, der serveres som tilbehør eller som snack.
Ingredienser
2 løg
2 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 æg...
OpskriftMaterialePrøv selv
Røsti serveres på alle tidspunkter af døgnet. Morgenmad, mellemmåltid, frokost… Røsti er smart at lave, når man har for mange kartofler og løg i grøntsagsskuffen....