Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Et kreativt forsøg med tre 6.-7. klasser i madkundskab afslørede ligestilling under madlavningen, men en række forskelle på piger og drenge, når det gjaldt planlægning, spisning...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
I skolen skal der ikke hvidt brød i madpakkerne, hvis man spørger de 5.-6. klasser, Susanne Højlund har interviewet. Men i SFO’en er det en anden snak....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Kan man tune sine smagsløg på samme måde som man dvæler ved indtryk fra syns- og høresansen? Det er oplagt, når man er sammen med små børn, skriver Susanne Højlund i denne...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Hvordan smager kærlighed? Det ved otteårige Sisse, som antropolog Susanne Højlund har mødt.
Sisse på 8 år sidder og spiser sin morgenmad...
ArtikelArtikelNyt om smag
Din livret er ikke kun din egen. Når vi er sammen, påvirker vi hinandens smag.
Smagsoplevelsen – det gode knas af sprødstegt bacon mellem...