Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Nyt initiativ på Brøndbyøster Skole giver eleverne mulighed for at supplere deres faglige viden fra undervisningen med det praktiske ude i deres nye gartneri. Lærer Anne Bech...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Smag og mad bruges ofte i kunsten. Det benyttede eleverne fra 9.d sig af, da de genskabte berømte malerier med sig selv som hovedpersoner....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
I Smag for Livet er vi stolte af at kunne præsentere vores første officielle smagspartner – faktisk hele 22 af slagsen: 5.D. fra Brøndbyøster Skole, som sætter smag på...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Undervisning i plantediversitet og økologi er en stor oplevelse, når man selv kan høste, tilberede og spise sin mad i det fri
Når man selv...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Når børn beskriver smagen af decembers risengrød og kanelsukker, småkager og knasende flæskesvær, får sanseoplevelserne selskab af tanker om de nære relationer og fornemmelsen...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Vores smagspartnere, 6.D fra Brøndbyøster Skole besøgte Krogerup Avlsgaard og lavede mad i gårdens udekøkken.
Mad smager som regel bedst,...
900 skoler har bestilt kogebogen MIT kokkeri til madkundskab i dette skoleår, og 60.000 nye nysgerrige unge får dermed en frisktrykt bog til eget brug i skole og hjem. Dermed er...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Velkommen indenfor på biblioteket til en dansktime, der lader eleverne være restaurantgæster, læsere og anmeldere.
Den røde løber er...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livets smagspartner 5.D fra Brøndbyøster Skole har været i forskningskøkkenet hos Nordic Food Lab for at udfordre sig selv.
Er...