Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Hvorfor hitter slik, der kan smage af rådne æg og bussemænd? Smags- og medieforsker Stinne Gunder byder på jelly beans.
Jeg bliver...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Drop de hurtige januar-kure og prøv i stedet en omgang fitness for smagssansen, foreslår klummeredaktionen i denne årets sidste Smagsklumme....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Smags- og medieforsker Stinne Gunder Strøm Krogager om de motorvejsmåltider, der blev meget værre end ventet.
Sommeren bød for mit...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Når amerikanske dokumentarister laver film om mad, er der intet tilbage at tygge i, skriver medieforsker Stinne Gunder Strøm Krogager i denne smagsklumme om film og mad....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Når forkølelse og influenza sætter sanser ud af drift, er det tid til at smage på noget, der lindrer og forkæler lidt. Medieforsker Stinne Gunder Strøm Krogager har aflæst...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Smag - det er noget, vi deler, synes de 15-16-årige. De sætter pris på maden og smagen som en måde at skabe og dyrke sociale relationer på, skriver Stinne Gunder Strøm Krogager...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Hvordan reagerer en gruppe 10-årige drenge, når en af dem bedre kan lide bær og asparges end chips og slik? Mød Morten med den anderledes smag i Stinne Gunders klumme....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Hvordan smager maden i medierne for en 11-årig? Er flæskesteg lækrere end jordbær? Det kommer helt an på, om man er dreng eller pige.
...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Hvorfor er kvindernes smag pakket ind i flæser og mændenes i tatoveringer og råt kød? Stinne Gunder Strøm Krogager hvæsser kokkekniven i ugens smagsklumme....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Meget af vores viden om mad kommer fra medierne, og velkendte budskaber kan blive vendt på hovedet, skriver Stinne Gunder Strøm Krogager i denne uges smagsklumme....
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Når der er både søde og sunde snacks på bordet, skal man så spise dem i en bestemt rækkefølge?
Snacks
I samtaler med danske...