KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen umami og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Umami er en grundsmag ligesom sød, salt, sur...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Vil du også gerne spise lidt grønnere? Her er madplanen til en "Grøn marts" med opskrifter, tips og tricks til at få grøn velsmag ind i hverdagens aftensmad....
KøkkentipMaterialePrøv selv
Hvordan undgår man madspild fra grøntsagsskuffen og får mere grønt ind i hverdagens måltider? Prøv Styrbæks "grønne pose".
Ideen med "Den...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Sensommer og efterår er syltetid. Professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen giver gode råd om syltning.
Hvad er det at sylte?
Sylte kommer...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Jordbær smager allerbedst, når de er nyplukkede. Her får du tips til at få succes med dit eget jordbærbed.
Tak:
Dette materiale er...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Hvis du tempererer chokoladen rigtigt, får du chokoladeovertræk, der knækker, som det skal.
Friske jordbær dyppet i chokolade er en...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen bitter og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Bitter smag giver kant ligesom syre og...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen salt og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Salt påvirker i høj grad de andre grundsmage...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen sød og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Sødme giver fylde i munden og afrunder syrlige...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du viden om grundsmagen sur og tips til at arbejde med den, når du tilbereder mad.
Sur smag er med til at sikre, at fedmefyldte og...