OpskriftMaterialePrøv selv
Sojagræskarkerner er altid gode at have stående klar i skabet, for de passer i mange salater og forskellige slags retter.
Har man tidligere lavet recycle-gratin har man...
OpskriftMaterialePrøv selv
Hak ikke svampene for fint, så får de en fastere struktur. Fx giver kejserhatte en god, fast, kødagtig konsistens.
Brug gerne kartofler, som kan spises med skræl. Vil man...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Svampekulturen koji er en af de tilberedningsmetoder fra Østen, der forvandler broccoli til umamibomber.
Tak
Dette blogindlæg er...
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften her er en forsmag på Klavs Styrbæk og Ole G. Mouritsens kommende bog "Grønt med umami og velsmag", som udkommer i forsommeren 2020....
Sennep, østers, vildt og svampe er blandt emnerne i den nye omgang "Smagen af Danmark" på DRK, hvor to Smag for Livet-forskere er med til at forklare, hvordan smagen folder sig...