Gå til hovedindhold

Du er her

Mød Smag for Livet

2017

oktober

11. oktober - 1. november
I forbindelse med udstillingen EAT ME på Trapholt har museet og Folkeuniversitetet inviteret seks danske eksperter til at uddybe deres aktuelle forskning og bøger om hvordan mad optræder i forhold til identitet, hjernen, sansninger, medier, idealer og smag. Det har resulteret i en forelæsningsrække over tre omgange, med to foredrag hver aften. Fire af disse afholdes af Smag for Livet-deltagerne,  Susanne Højlund, Karen Klitgaard Povlsen, Professor Ole G. Mouritsen og Jonatan Leer. Mad og smag / Mad og medier
24. oktober
Temadagen henvender sig til køkkenpersonale og pædagogisk personale, som arbejder med børn og unge, og som har lyst til at skabe et pædagogisk rum i køkkenet.  Der vil være fokus på at bringe det tværfaglige samarbejde i spil mellem pædagogik og madlavning. Dagen er udviklet i samarbejde med Karen Wistoft og Simon Sørensen, der forener teori og praksis i et spændende program fra kl. 9:00-16:00.
26. oktober
Torsdag d. 26. oktober kl. 14.30 - 16.00 inviterer Smag for Livet til reception i anledning af udgivelsen af Madmodige børn af Patricia DeCosta, Per Møller, Michael Bom Frøst og Annemarie Olsen Madmodige børn er et inspirationskatalog til forældre, der gerne vil støtte deres børn i at udvikle madglæde, spise varieret og prøve ny mad. Forfatterne er alle forskere i sensorik og udvikling af spisevaner hos børn og voksne. Ved receptionen vil de præsentere bogen, dens budskaber og viden bag.

november

16. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
21. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
22. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
27. november
  Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
30. november
Hvad er smag, og hvordan smager vi? Velsmagende mad til børn og ældre Fokus på nye fødevarer og nye smage Det er nogle af de områder, der bliver berørt, når både Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen holder oplæg på kurset Smag hele livet. Find mere information og tilmelding på kost.dk
2018

april

10. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
11. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
12. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
17. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
18. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
19. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
20. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.