Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

april

3. april
Temaet for DM i madkundskab 2019 er ’Brug Knolden’, hvor kartoflen kommer under kærlig behandling. Deltagere og gæster skal lære mere om kartoflens egenskaber, og hvordan den kan bruges i forskellige måltider.  Selve finaledagen er et brag af en fest, hvor flere hundrede børn, madeksperter, politikere, forældre og kendte samles og hylder faget madkundskab. Udover at eleverne skal tilberede innovative retter, der kan sikre dem titlen som danmarksmestre i madkundskab, er dagen også proppet med sjov og spændende aktiviteter med fokus på mad.
24. - 30. april
Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. Smag for Livet deltager igen den 24.-30. april 2019, når der tages hul på syv døgn i videnskabens tegn. Vi har flere ideer på tegnebrættet, som vi glæder os til at løfte sløret for. Følg med her og på Facebook, hvor vi vil holde jer opdateret. 

maj

15. maj
Alle Fyns 4. – 6. klasser inviteres ud på det naturområde, der danner ramme om Campus Odense til en sjov og spændende dag med bevægelse, ny viden og læring. Dagen er fyldt med aktiviteter og mulighed for at fordybe sig i forskellige fagligheder. Dagen starter kl. 8.30 på Campustorvet SDU Odense. Herefter skal alle klasser ud på tre forskellige poster: En biologipost, en madpost og en bevægelsespost. Smag for Livet står klar til at tage imod jer i madposten, hvor I bliver klogere på jeres sanser og smag. 

juni

14. - 16. juni
Igen i år deltager Smag for Livet på Det Fynske Dyrskue i Odense. Sammen med vores smagsforskere og smagsformidlere kan du gå på opdagelse i smagens forunderlige verden. Mere information følger, så hold dig opdateret her og på Facebook. 
29. - 30. juni
Sæt kryds i kalenderen den 29.-30. juni, når sommerens sydfynske fødevaremarked skydes i gang. Smag for Livet står klar med spændende smagsoplevelser, og udfordrer din viden om smag. Vi glæder os til at se dig!  Mere information følger. 

september

6. - 8. september
Vi gentager successen og deltager endnu engang på Food Festivalen i Aarhus. Vores smagsforskere og smagsformidlere gør sig umage for at kunne tilbyde en række spændende oplevelser for madglade sjæle. Vi glæder os til at præsentere vores program, når arrangementet nærmer sig. Hold dig opdateret her og på Facebook. 

oktober

11. oktober
Til kulturnatten vil vores forskere og formidlere stå klar til at indvie madinteressede i en spændende verden af smag og smagsoplevelser. Vi har ikke fastlagt aktiviteterne endnu, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads.  Start jeres efterårsferie med en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at se jer!