Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2020

oktober

19. oktober
Du får: Nyeste viden om temperatur, herunder hvordan du med sikre metoder opnår optimal smag og stegeskorpe Mulighed for at afprøve det intelligente komfur Ztove og få erfaring med de nye muligheder, det giver Dem kan du møde på workshoppen:

november

9. november
Du får: Viden om og praktiske værktøjer til at strukturere og gennemføre innovation i køkkenet Inspiration og konkrete måder at udvikle på kager og desserters udseende, smag og tekstur  Dem kan du møde:
2021

maj

3. maj
Den 11.-12. maj 2020 skulle Smag for Livet i samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals have afholdt det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet". SYMPOSIET ER UDSKUDT, og der er planlagt et nyt symposium d. 3.-4. maj 2021. Hvis man allerede var tilmeldt 2020-symposiet, er man sikret en plads på næste års symposium, hvis man vil. Det er også muligt at få sin billet refunderet, se nærmere på creativetastebuds.dk.
10. - 11. maj
How we picture, interpret, and communicate about food and taste based on our sensory perception. A two-day interdisciplinary symposium at the Royal Danish Academy of Sciences and Letters, Copenhagen, Denmark.
12. maj
Symposium i krydsfeltet mellem videnskab, smag og gastronomi. Smag for Livet er vært for symposiet, der vil præsentere en række internationale oplægsholdere og spændende workshops/demonstrationer. Mere information følger, når programmet er klar.