Gå til hovedindhold

Velkommen!

... til Fag med Smag – en original samling af udforskende, didaktiske læremidler med smag i centrum i alle fag. Du kan også hente app’en til iOS eller Android

Sanser og smag

Madkundskab, Billedkunst, Natur/...
10
  • Madkundskab
  • Billedkunst
  • Natur/teknologi
  • Indskoling
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Sans
  • Smag
  • Læs
  • Skriv
  • Snak
  • Sans
  • Smag
  • Beskriv
  • Duft
  • Spil
  • Sans
  • Snak
  • Tegn
  • Fremlæg
  • Smag
  • Sans
  • Smag
  • Undersøg
  • Beskriv
  • Duft
  • Beskriv
  • Smag
  • Tilbered
  • Udforsk
  • Snak
  • Udforsk
  • Snak
  • Sans
  • Smag
  • Smag
  • Snak
  • Sans
  • Beskriv
  • Erindr
  • Beskriv
  • Spil
  • Sans
  • Madmod
  • Sæt ord på smagen
  • Kræsenhed
  • Kritisk refleksion
  • Neofobi
  • Madlavning
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Trigeminalsansen
  • Smagens fysiologi
  • Smagsoplevelser
  • Madlavning
  • Madens æstetik
  • Lugtesansen
  • Smagens fysiologi
  • Trigeminalsansen
  • Fødevarebevidsthed
  • De fem grundsmage
  • Smagsoplevelser
  • Billedfremstilling
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Krydderurter
  • Bagning
  • Lugtesansen
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Smagens fysiologi
  • Lugtesansen
  • Madlavning
  • Smagens fysiologi
  • Tekstur
  • Madlavning
  • Madens æstetik
  • Tilsmagning
  • Lugtesansen
  • Erindringer
  • Råvarekendskab
  • Madlavning
  • De fem grundsmage
  • Smagslege
Madkundskab, Natur/teknologi
6
  • Madkundskab
  • Natur/teknologi
  • Indskoling
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Udforsk
  • Smag
  • Sans
  • Snak
  • Skriv
  • Duft
  • Sans
  • Snak
  • Smag
  • Udforsk
  • Undersøg
  • Sans
  • Beskriv
  • Spil
  • Sans
  • Smag
  • Udforsk
  • Snak
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Smagssansen
  • Smagens fysiologi
  • Smagsreceptorer
  • Madlavning
  • Madlavning
  • Smagens fysiologi
  • Smagsoplevelser
  • Smagens fysiologi
  • Krydderier
  • Lugtesansen
  • Kanel
  • Madlavning
  • Tekstur
  • Smagsoplevelser
  • Smagens fysiologi
  • Smagslege
  • Tilsmagning
  • Madlavning
  • Smagsoplevelser
  • De fem grundsmage
  • Smagssansen
  • Madlavning
  • Smagens fysiologi
  • Tekstur
  • Madlavning
Madkundskab
4
  • Madkundskab
  • Indskoling
  • Snak
  • Smag
  • Tilbered
  • Udforsk
  • Sans
  • Undersøg
  • Sans
  • Smag
  • Tilbered
  • Undersøg
  • Duft
  • Beskriv
  • Smag
  • Sans
  • Skriv
  • Tilbered
  • Smag
  • Sans
  • Undersøg
  • Beskriv
  • De fem grundsmage
  • Tilsmagning
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Smagsoplevelser
  • Smag med alle sanser
  • Sæt ord på smagen
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Smagens fysiologi
  • Smagssansen
  • De fem grundsmage
  • Tilsmagning
  • Madlavning
  • Tilsmagning
  • Smagsoplevelser
  • Sæt ord på smagen
  • De fem grundsmage
  • Tekstur
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed

Ude i naturen

Madkundskab, Natur/teknologi
10
  • Madkundskab
  • Natur/teknologi
  • Mellemtrin
  • Duft
  • Sans
  • Snak
  • Smag
  • Erindr
  • Snak
  • Skriv
  • Sans
  • Undersøg
  • Tilbered
  • Snak
  • Spil
  • Erindr
  • Snak
  • Undersøg
  • Tilbered
  • Duft
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Udforsk
  • Erindr
  • Sans
  • Snak
  • Undersøg
  • Fremlæg
  • Sans
  • Udforsk
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Undersøgelse
Madkundskab, Dansk
6
  • Madkundskab
  • Dansk
  • Mellemtrin
  • Lav
  • Tilbered
  • Smag
  • Snak
  • Erindr
  • Skriv
  • Lav
  • Fremlæg
  • Udforsk
  • Læs
  • Leg
  • Duft
  • Sans
  • Udforsk
  • Tilbered
  • Smag
  • Snak
  • Måltid og madkultur
  • Vilde planter
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Måltid og madkultur
  • Erindringer
  • Vilde planter
  • Fremstilling
  • Kommunikation
  • Måltid og madkultur
  • Medieproduktion
  • Skriveøvelser
  • Fødevarebevidsthed
  • Vilde planter
  • Madlavning
  • Smagslege
  • Vilde planter
  • Lugtesansen
  • Måltid og madkultur
  • Madlavning
  • Vilde planter
Madkundskab
3
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Snak
  • Skriv
  • Udforsk
  • Tilbered
  • Fremlæg
  • Sans
  • Smag
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Udforsk
  • Duft
  • Fremlæg
  • Undersøg
  • Madlavning
  • Æbler
  • Smagsoplevelser
  • Æbler
  • Krydderier
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Madlavning
  • Æbler
  • Krydderier
  • De fem grundsmage
Madkundskab
7
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Tilbered
  • Undersøg
  • Smag
  • Beskriv
  • Snak
  • Fremlæg
  • Duft
  • Sans
  • Smag
  • Undersøg
  • Snak
  • Snak
  • Udforsk
  • Tilbered
  • Smag
  • Beskriv
  • Fremlæg
  • Undersøg
  • Tilbered
  • Smag
  • Beskriv
  • Fremlæg
  • Snak
  • Skriv
  • Erindr
  • Beskriv
  • Udforsk
  • Sans
  • Smag
  • Tilbered
  • Se
  • Undersøg
  • Snak
  • Beskriv
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Sæt ord på smagen
  • Tekstur
  • De fem grundsmage
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Sæt ord på smagen
  • Lugtesansen
  • Tekstur
  • Smagssansen
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Kritisk refleksion
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Sæt ord på smagen
  • De fem grundsmage
  • Tekstur
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Fødevarebevidsthed
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Råvarekendskab
  • Løg
  • Vilde planter
  • Fødevarebevidsthed
  • Råvarekendskab
  • Løg
Madkundskab, Natur/teknologi
4
  • Madkundskab
  • Natur/teknologi
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Udforsk
  • Smag
  • Tilbered
  • Fremlæg
  • Snak
  • Sans
  • Tilbered
  • Smag
  • Undersøg
  • Snak
  • Sans
  • Tilbered
  • Undersøg
  • Se
  • Sans
  • Snak
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Tang
  • Insekter
  • Krydderurter
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Insekter
  • Krydderurter
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Krydderurter
  • Fødevarebevidsthed
  • Perspektivering
  • Madspild
  • Tang
  • Insekter
Madkundskab
2
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Snak
  • Sans
  • Smag
  • Undersøg
  • Tilbered
  • Sans
  • Smag
  • Undersøg
  • Tilbered
  • Snak
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Tilsmagning
  • Kritisk refleksion
  • Madspild
  • Fødevarebevidsthed
  • Madlavning
  • Madspild
  • Kritisk refleksion

Kultur og traditioner

Madkundskab
2
  • Madkundskab
  • 4. - 7. klasse
  • Tilbered
  • Smag
  • Fremlæg
  • Beskriv
  • Tegn
  • Læs
  • Skriv
  • Måltid og madkultur
  • Værtskab
  • Smagsoplevelser
  • Måltider
  • Værtskab
  • Smagsoplevelser
  • Måltider
  • Måltid og madkultur
Madkundskab
6
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Duft
  • Snak
  • Sans
  • Læs
  • Skriv
  • Tilbered
  • Fremlæg
  • Smag
  • Duft
  • Snak
  • Sans
  • Snak
  • Skriv
  • Udforsk
  • Tilbered
  • Fremlæg
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Tilbered
  • Fremlæg
  • Skriv
  • Sans
  • Duft
  • Smag
  • Erindr
  • Skriv
  • Sans
  • Spil
  • Duft
  • Sans
  • Snak
  • Madlavning
  • Fødevarebevidsthed
  • Måltid og madkultur
  • Jul
  • Krydderier
  • Madlavning
  • Måltid og madkultur
  • Jul
  • Erindringer
  • Smagens fysiologi
  • Kanel
  • Madlavning
  • Jul
  • Krydderier
  • Madkultur
  • Måltidsanledninger
  • Madtraditioner
  • Jul
  • Krydderier
  • Bagning
  • Småkager
  • Erindringer
  • Måltid og madkultur
  • Madkultur
  • Madtraditioner
  • Jul
  • Måltid og madkultur
  • Madlavning
  • Jul
  • Krydderier
  • Lugtesansen
  • Smagslege
  • Erindringer
Historie
3
  • Historie
  • Mellemtrin
  • Smag
  • Duft
  • Snak
  • Skriv
  • Tegn
  • Smag
  • Smag
  • Duft
  • Snak
  • Skriv
  • Se
  • Kronologi og sammenhæng
  • Ertebølle
  • Jægerstenalder
  • Jagt
  • Samle
  • Køkkenmødding
  • Kronologi og sammenhæng
  • Industrialisering
  • Museum
  • Madpakke
  • Maskine
  • Teknologi
  • Kronologi og sammenhæng
  • Bondesamfund
  • Stavnsbånd
  • Landmand
  • Pløje
Kristendomskundskab
3
  • Kristendomskundskab
  • Mellemtrin
  • Spil
  • Lav
  • Beskriv
  • Skriv
  • Smag
  • Udforsk
  • Bevæg
  • Løs
  • Lav
  • Smag
  • Snak
  • Beskriv
  • Skriv
  • Smag
  • Livsfilosofi og etik
  • Ritual
  • Social kontekst
  • Jødedom
  • Islam
  • Kristendom
  • Livsfilosofi og etik
  • Tro
  • Madkultur
  • Ritual
  • Social kontekst
  • Jødedom
  • Islam
  • Kristendom
  • Livsfilosofi og etik
  • Ritual
  • Madkultur
  • Social kontekst
  • Jødedom
  • Kristendom
  • Islam
Kristendomskundskab
3
  • Kristendomskundskab
  • Udskoling
  • Smag
  • Snak
  • Læs
  • Skriv
  • Smag
  • Duft
  • Sans
  • Snak
  • Spil
  • Smag
  • Duft
  • Sans
  • Snak
  • Skriv
  • Ikke-kristne religioner og andre livsopfattelser
  • Ritual
  • Tro
  • Jødedom
  • Seder
  • Påske
  • Pesach
  • Exodus
  • Ikke-kristne religioner og andre livsopfattelser
  • Ritual
  • Tro
  • Overgangsritual
  • Fase
  • Rollespil
  • Kristendom
  • Ritual
  • Tro
  • Kristendom
  • Nadver
  • Konfirmation
  • Højmesse
  • Gudstjeneste
  • Jesus
Madkundskab
3
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Sans
  • Smag
  • Snak
  • Spil
  • Køkkenredskaber
  • Måltid og madkultur
  • Smagslege
  • Madtraditioner

Ud med sproget! ... kommunikér med smag

Dansk
5
  • Dansk
  • Udskoling
  • Læs
  • Snak
  • Skriv
  • Læs
  • Undersøg
  • Beskriv
  • Udforsk
  • Læs
  • Snak
  • Erindr
  • Smag
  • Læs
  • Smag
  • Snak
  • Læs
  • Skriv
  • Beskriv
  • Erindr
  • Læsning
  • Fremstilling
  • Essay
  • Skriveøvelser
  • Læsning
  • Fortolkning
  • Reklamer
  • Læsning
  • Fortolkning
  • Essay
  • Læsning
  • Fortolkning
  • Essay
  • Læsning
  • Fremstilling
  • Lyrik
  • Skriveøvelser
Engelsk
5
  • Engelsk
  • Udskoling
  • Snak
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Snak
  • Lyt
  • Erindr
  • Beskriv
  • Snak
  • Beskriv
  • Skriv
  • Erindr
  • Smag
  • Lyt
  • Snak
  • Smag
  • Skriv
  • Snak
  • Lyt
  • Mundtlig kommunikation
  • Kultur og samfund
  • Ordforråd
  • Madkultur
  • Mundtlig kommunikation
  • Ordforråd
  • Funktionelt sprogsyn
  • Skriftlig kommunikation
  • Mundtlig kommunikation
  • Ordforråd
  • Smagsoplevelser
  • Kultur og samfund
  • Mundtlig kommunikation
  • Skriftlig kommunikation
  • Reklamer
  • Ordforråd
  • Madkultur
  • Mundtlig kommunikation
  • Fonetik
  • Ordforråd
  • Tongue twisters
Dansk
4
  • Dansk
  • Mellemtrin
  • Sans
  • Smag
  • Undersøg
  • Snak
  • Skriv
  • Sans
  • Smag
  • Skriv
  • Sans
  • Smag
  • Erindr
  • Skriv
  • Sans
  • Smag
  • Skriv
  • Fremstilling
  • Fortolkning
  • Skriveøvelser
  • Anmeldelser
  • Fremstilling
  • Skriveøvelser
  • Æbler
  • Fremstilling
  • Skriveøvelser
  • Fremstilling
  • Fortolkning
  • Skriveøvelser
  • Haikudigte
  • Æbler
Dansk
3
  • Dansk
  • Indskoling
  • Smag
  • Læs
  • Skriv
  • Sans
  • Duft
  • Smag
  • Læs
  • Skriv
  • Sans
  • Duft
  • Smag
  • Læs
  • Skriv
  • Læsning
  • Fonemer
  • Afkodning
  • Stavning
  • Lydret læsning
  • Læsning
  • Fonemer
  • Afkodning
  • Lydret læsning
  • Stavning
  • Smagssansen
  • Læsning
  • Fonemer
  • Afkodning
  • Lydret læsning
  • Stavning
  • Smagssansen
  • De fem grundsmage

Ud med sproget! ... på et overført plan

Dansk
3
  • Dansk
  • Mellemtrin
  • Snak
  • Smag
  • Skriv
  • Fremlæg
  • Udforsk
  • Snak
  • Smag
  • Undersøg
  • Smag
  • Snak
  • Tegn
  • Kommunikation
  • Fremstilling
  • Talemåder
  • Sproglig bevidsthed
  • Skriveøvelser
  • Kommunikation
  • Kommunikation
  • Talemåder
  • Sproglig bevidsthed
Dansk
7
  • Dansk
  • Udskoling
  • Læs
  • Snak
  • Fortolk
  • Tegn
  • Snak
  • Smag
  • Fortolk
  • Snak
  • Fortolk
  • Snak
  • Fortolk
  • Fortolk
  • Udforsk
  • Bag
  • Tegn
  • Lav
  • Fortolk
  • Snak
  • Fortolk
  • Fortolkning
  • Fortolkning
  • Læsning
  • Metafor
  • Symbolik
  • Fortolkning
  • Kommunikation
  • Fortolkning
  • Læsning
  • Ordsprog
  • Symbolik
  • Fortolkning
  • Fortolkning
  • Læsning
  • Symbolik
  • Fortolkning
  • Kommunikation
Dansk, Kristendomskundskab,...
1
  • Dansk
  • Kristendomskundskab
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Smag
  • Skriv
  • Snak
  • Fremlæg
  • Fortolkning
  • Fremstilling
  • Bibelske fortællinger
  • Æbler
  • Syndefaldet
  • Skriveøvelser

Krop, molekyler og tal

Matematik
3
  • Matematik
  • Indskoling
  • Undersøg
  • Udforsk
  • Snak
  • Undersøg
  • Udforsk
  • Snak
  • Regn
  • Undersøg
  • Udforsk
  • Snak
  • Statistik og sandsynlighed
  • Livretter
  • Yndlingsmadder
  • Chance
  • Statistik og sandsynlighed
  • Smagsoplevelser
  • Chance
  • Statistik og sandsynlighed
  • Smagskombinationer
  • Kombinatorik
  • Algoritmer
Biologi
4
  • Biologi
  • Udskoling
  • Beskriv
  • Snak
  • Fremlæg
  • Erindr
  • Beskriv
  • Udforsk
  • Snak
  • Regn
  • Beskriv
  • Snak
  • Læs
  • Smag
  • Perspektivering
  • Morgenmad
  • Kulhydrater
  • Glukoseindeks
  • Perspektivering
  • Kulhydrater
  • Glukoseindeks
  • Morgenmad
  • Smagens psykologi
  • Undersøgelse
  • Blodsukkermåling
  • Morgenmad
  • Kulhydrater
  • Glukoseindeks
  • Undersøgelse
  • Morgenmad
  • Kulhydrater
  • Glukoseindeks
  • Smagens psykologi
Fysik/kemi, Matematik
3
  • Fysik/kemi
  • Matematik
  • Udskoling
  • Lav
  • Snak
  • Regn
  • Smag
  • Snak
  • Regn
  • Olie
  • Vand
  • Hydrofil
  • Hydrofob
  • Emulgator
  • Emulsion
  • Olie
  • Vand
  • Hydrofil
  • Hydrofob
  • Emulgator
  • Emulsion
  • Vand
  • Olie
  • Undersøgelse
  • Perspektivering
  • Modellering
  • Hydrofil
  • Hydrofob
  • Geometri og måling
  • Tal og algebra

Baggrundsviden

Tværfaglig
8
  • Tværfaglig
  • Tekstur
  • Smagens fysiologi
  • De fem grundsmage
  • Smagssansen
  • Smagens fysiologi
  • Smagens psykologi
  • Smagens psykologi
  • Social kontekst
  • Smagsoplevelser
  • Diskurser
  • Smagens fysiologi
  • Smag med alle sanser
  • Lugtesansen
  • Tavs viden
  • Sæt ord på smagen
  • Michael Polanyi
  • John Dewey
  • Tomatsovs
  • Bolledej
  • Lugtesansen
  • Smagens fysiologi
  • Smagens fysiologi
  • De fem grundsmage
  • Smag med alle sanser
  • Smagens fysiologi
  • Smagens psykologi
Tværfaglig
11
  • Tværfaglig
  • Tilsmagning
  • Peter Klosse
  • Tilsmagning
  • Krydderurter
  • Fermentering
  • Konservering
  • De fem grundsmage
  • Umami
  • Tilsmagning
  • Tilsmagning
  • Citron
  • Tilsmagning
  • Krydderurter
  • De fem grundsmage
  • Fedt
  • Tilsmagning
  • Umami
  • Tilsmagning
  • Gastrik
  • Tilsmagning
  • Krydderurter
  • De fem grundsmage
  • Umami
Tværfaglig
3
  • Tværfaglig
  • Madmod
  • Madglæde
  • Neofobi
  • Kræsenhed
  • Smagsdidaktik
  • Madglæde
  • Måltidsanledninger
Tværfaglig
1
  • Tværfaglig
  • Insekter
  • Tang
Tværfaglig, Madkundskab
6
  • Tværfaglig
  • Madkundskab
  • De fem grundsmage
  • Tekstur
  • De fem grundsmage
  • Smagens fysiologi
  • Umami
  • De fem grundsmage
  • De fem grundsmage
  • Smagens fysiologi
  • Smagens psykologi

Opskrifter

Madkundskab
5
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Insekter
  • Insekter
  • Insekter
  • Insekter
  • Insekter
Madkundskab
6
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tang
  • Krydderurter
  • Umami
  • Tang
  • Tang
  • Madlavning
  • Tang
  • Tang
  • Umami
  • Tang
Madkundskab
10
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Vilde planter
  • Krydderurter
  • Vilde planter
  • Vilde planter
  • Krydderurter
  • Vilde planter
  • Krydderurter
  • Tang
  • Krydderurter
  • Umami
  • Krydderurter
  • Vilde planter
  • Krydderier
  • Krydderurter
  • Krydderurter
Tværfaglig, Madkundskab
4
  • Tværfaglig
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bagning
  • Jul
  • Jul
  • Jul
  • Jul
Madkundskab
9
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Løg
  • Løg
  • Vilde planter
  • Løg
  • Maillard
  • Løg
  • Løg
  • Løg
  • Vilde planter
  • Krydderurter
  • Løg
  • Løg
Madkundskab
9
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bag
  • Tilbered
  • Bag
  • Sukkersyltning
  • Konservering
  • Kanel
  • Bagning
  • Måltidsanledninger
  • Bagning
  • Bolledej
  • Måltidsanledninger
  • Geografiske specialiteter
  • Chokolade
  • Vilde planter
  • Bagning
  • Råvarekendskab
  • Bagning
  • Chokolade
Madkundskab, Tværfaglig
7
  • Madkundskab
  • Tværfaglig
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Bagning
  • Madpakke
  • Bagning
  • Bolledej
  • Æbler
  • Vilde planter
  • Krydderurter
  • Krydderurter
  • Bagning
  • Krydderurter
  • Krydderurter
Madkundskab
1
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Madlavning
  • Værtskab
Madkundskab, Tværfaglig
3
  • Madkundskab
  • Tværfaglig
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • De fem grundsmage
  • De fem grundsmage
  • Madlavning
Madkundskab
5
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Madpakke
  • Geografiske specialiteter
  • Tang
  • Krydderurter
  • Umami
  • Tang
Madkundskab
4
  • Madkundskab
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Tilbered
  • Konservering
  • Fermentering
  • Søbemad
  • Bagning
  • Geografiske specialiteter
  • Søbemad

Under upload!

Samfundsfag
7
  • Samfundsfag
  • Udskoling
  • Snak
  • Regn
  • Leg
  • Snak
  • Smag
  • Snak
  • Skriv
  • Kritisk refleksion
  • Kønsroller
  • Diskurser
  • Social kontekst
  • Smagslege
  • Kritisk refleksion
  • Kønsroller
  • Diskurser
  • Sociale og kulturelle forhold
  • Samfundsfaglige metoder
  • Kønsroller
  • Kritisk refleksion
  • Medier
  • Magt
  • Sociale og kulturelle forhold
Dansk, Madkundskab
4
  • Dansk
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Udforsk
  • Erindr
  • Skriv
  • Snak
  • Fremstilling
  • Måltid og madkultur
  • Erindringer
  • Madtraditioner
  • Måltidsanledninger
  • Skriveøvelser
  • Fremstilling
  • Kommunikation
  • Måltid og madkultur
  • Skriveøvelser
  • Livretter
  • Fremstilling
  • Skriveøvelser
  • Måltid og madkultur
  • Kommunikation
  • Måltid og madkultur
  • Livretter
  • Madtraditioner
  • Insekter
Historie, Madkundskab
2
  • Historie
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Smagens psykologi
  • Smagens fysiologi
  • Umami
  • Måltid og madkultur
Madkundskab
2
  • Madkundskab
  • Mellemtrin
  • Udskoling
  • Madmod