Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Campus Odense Skolefestival

Søger...

Begivenhed Smag for Livet inviterer jer på opdagelse med alle fem smagssanser, når vi er med på Campus Odense Skolefestival 2019.

Alle Fyns 4. – 6. klasser inviteres ud på det naturområde, der danner ramme om Campus Odense til en sjov og spændende dag med bevægelse, ny viden og læring. Dagen er fyldt med aktiviteter og mulighed for at fordybe sig i forskellige fagligheder.

Dagen starter kl. 8.30 på Campustorvet SDU Odense. Herefter skal alle klasser ud på tre forskellige poster: En biologipost, en madpost og en bevægelsespost.

Smag for Livet står klar til at tage imod jer i madposten, hvor I bliver klogere på jeres sanser og smag. 

Mere end bare én dag
Når du og dine elever er tilmeldt skolefestivalen, sender arrangøren uddybende materiale relateret til festivalens poster sådan, at I forud for festivaldagen har mulighed for at arbejde med emnet i jeres egne undervisningstimer. Jo mere eleverne og du arbejder med emnerne forud for festivallen, jo mere vil I få ud af at deltage i festivaldagen. 

På selve festivaldagen forventes det, at alle klasser deltager med mindst én lærer, som deltager med egen klasse gennem dagens program.

Tilmeld din klasse her. Frist d. 15.3.19
Der er et loft på 21 klasser. Der er tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Man tilmelder sig hele arrangementet fra kl. 8.30-13.15.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til kontorchef Anne Kathrine Overgaard, SDU på ako [at] sdu.dk/60111043.

Læs mere om Campus Odense - Active Living projektet

Adresse: 
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M
Danmark