Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Kontakt

Søger...

Forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet var 2014 - 2021 støttet af Nordea-fonden. Centret er ikke længere aktivt forskende og formidlende, men tilbyder fortsat en vidensbank på dette website samt gratis, didaktiserede forløb til undervisning i grundskolens fag, i fagene på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser samt på gymnasieniveau.

Fra 2022 vil et nyt, landsdækkende netværk af gastronom- og naturfagslærere - kaldet GastroLabCollege - sætte klimaundervisning på skemaet for eleverne på de fødevarefaglige uddannelser. I årene 2022 - 2024 skal kokkeelever lære at mindske madens klimabelastning ved at forstå madens ophav og innovere på råvarer, tilberedningsteknikker og de retter, vi alle spiser. Projektet er støttet af VILLUM FONDEN og er åbent for deltagende faglærere/institutioner. Kontakt os:

GastroLabCollege:

  • Mikael Schneider, projektkoordinator, 4010 1948, misc1 [at] ucl.dk
  • Simon Sørensen, erhvervsskolekoordinator, 4292 0043, siso [at] techcollege.dk
  • Morten Christensen, gastrofysiker, 6169 8311, moch1 [at] ucl.dk
  • Eva Rymann, kommunikation og presse, 9350 7071, evry [at] ucl.dk

Smag for Livet:

  • Mikael Schneider, projektkoordinator, 4010 1948, misc1 [at] ucl.dk
  • Eva Rymann, kommunikation og presse, 9350 7071, evry [at] ucl.dk
  • Ole G. Mouritsen, professor emeritus og fhv. centerleder for Smag for Livet, ole.mouritsen [at] food.ku.dk

Gastrolaboratoriet på Kold College:

Læs mere om mulighederne i gastrolaboratoriet her. Har du spørgsmål, så kontakt:

  • Mikael Schneider, projektkoordinator, 4010 1948, misc1 [at] ucl.dk
  • Morten Christensen, gastrofysiker, moch1 [at] ucl.dk ()
  • Majbritt Pless, lektor i madkundskab, mapl [at] ucl.dk