Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Scott Wright of Limelight Studio - with thanks to Ultraviolet by Paul Pairet, Shanghai
    Foto: Scott Wright of Limelight Studio - with thanks to Ultraviolet by Paul Pairet, Shanghai

Du er her

Creative Tastebuds: Når smagen skaber noget nyt - live!

Søger...

CREATIVE TASTEBUDS:
EXPLORING HOW BRAIN AND CULTURE COLLABORATE ON TASTE

En del af Europæisk Gastronomiregion 2017
Præsenteret af Smag for Livet, Aarhus Universitet, Aarhus 2017 og More Creative
 


Kan man bygge huse, der får maden til at smage bedre? Har smag rollen som helt eller skurk i vores fortællinger om mad? Hvordan kan smag skabe kontakt til vores fortid? Hvordan deler vi smagsoplevelsen af et måltid? Og hvordan samarbejder vores kultur og hjerne om smagen?

En arkitekt, en kok, en forfatter og en kunstner udfordrer smagsforskerne – og publikum – når de live på scenen skaber en ny forståelse og nye billeder af, hvad smag betyder for vores hverdagsliv: for læring, fællesskab, historiefortælling og hukommelse.

Eventen foregår på engelsk og henvender sig til alle, der bringer smag ud til den brede befolkning som f.eks: kokke, madskribenter, fødevareproducenter, undervisere, arkitekter, forskere, madmødre, restauratører, politikere, kunstnere, madprojektudviklere og foodies.

Prisen er kr. 2.500 og inkluderer frokost begge dage med en stjerneparade af lokale lækkerier samt en sansebombarderende middag på en hemmelig restaurant mandag d. 4. september. Det er muligt at tilmelde sig eventen uden forplejning til kr. 975.

Deltagerne opfordres på forhånd til at bidrage med en præsentation i tekst eller video om deres tilgang til smag. Se hjemmesiden www.creativetastebuds.dk

PROGRAM

Mandag d. 4. september:

09.00 - 09.30 Registrering

09.30 - 10.00 Velkomst og åbning

10.00 - 12.00 MOLECULES AND MEMORY Marije Vogelzang, Charles Spence & David Sutton

12.00 - 14.00 INNOVATION SHOWCASES & SOAP BOX DIALOGUES (oplægsholdere annonceres senere) inklusiv FROKOST

14.00 - 16.00 NERVES AND NARRATIVES Mark Schatzker, Gordon Shepherd & David Howes

18.30 – 23.30 Middag på restaurant CENTRALVÆRKSTEDET

Tirsdag d. 5. september:

09.30 – 11.30 LANDSCAPES AND LEARNING Lone Wiggers, Paul Rozin & Amy Trubek

11.30 - 13.30 INNOVATION SHOWCASES & SOAP BOX DIALOGUES (oplægsholdere annonceres senere) inklusiv FROKOST

13.30 – 15.30 SUBSTANCE AND SOCIALITY Thorsten Schmidt, Ole G. Mouritsen & Carole Counihan

15.30 – 16.00 Runde af og sige farvel

 

PUBLIKUM
Voksne
 

Smag for Livet er repræsenteret i samarbejde med Aarhus Universitet; More Creative og Kulturbyfonden.

Adresse: 
Aarhus Teater
Teatergaden
8000 Aarhus C
Danmark