Begivenhed Den internationalt anerkendte ekspert i sensorik og fødevarekvalitet, professor John Prescott, åbner den 13. august for Smag for Livet, det nye landsdækkende center for smag.
Lederen af Smag for Livet, professor Ole G. Mouritsen, Syddansk Universitet, fremlægger idéerne bag centret, og der vil være indlæg fra projekter om smagens betydning for læring, for det nye skolefag Madkundskab og for innovation af mad og måltider.
Program:
– Velkomst
– Kort om ideen bag Smag for Livet
– To eksempler på delprojekter (v/ Karen Wistoft & Michael Bom Frøst)
– Gæsteforedrag: Dr. John Prescott: Taste Matters. Why We Like the Food We Do
– Reception, inkl. smagsprøver fra Nordic Food Lab
– Velkomst
– Kort om ideen bag Smag for Livet
– To eksempler på delprojekter (v/ Karen Wistoft & Michael Bom Frøst)
– Gæsteforedrag: Dr. John Prescott: Taste Matters. Why We Like the Food We Do
– Reception, inkl. smagsprøver fra Nordic Food Lab
Læs mere:
Adresse:
Videnskabernes Selskab
H.C. Andersens Boulevard 35
1553 København V
Danmark