Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3 dl hvedemel
1 dl knuste, tørrede insekter (f.eks. melorme, buffalo-orme, fårekyllinger eller hvad man ønsker. Knuses i en morter)
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
2 dl vand
1¼ dl olie
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser sammen, del dejen i to og rul den ud mellem to stykker bagepapir.
Fjern det øverste bagepapir og skær ud i ønsket form med et pizzahjul.
Bag i 15-20 minutter ved 200 grader C.
Omtalt i artiklen
Majbritt Pless er lektor ved Læreruddannelsen på Fyn, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor hun underviser i faget madkundskab.
Majbritt Pless har igennem mange år arbejdet med børn, mad og sundhed. I Smag for Livet arbejder hun i praksis med at udvikle undervisningsforløb og forankre Smag for Livets projekter på læreruddannelsen. Hun har også stået bag konkurrencen Madkamp - DM i Madkundskab.