Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Peter Lionet Faxholm

Søger...

Kok og kandidatstuderende i levnedsmiddelvidenskab

Peter Lionet Faxholm er studerende ved Københavns Universitet og er i Smag for Livet en del af et projekt om blæksprutter, der laves i samarbejde med Nordic Food Lab. Han arbejder med produktudvikling, taxonomi, fysiologi, fermentering, teksturmanipulation og diverse sensoriske evalueringer.

Peter Lionet Faxholm startede på Hotel og Restaurantskolen i 2009 og har arbejdet som kok umiddelbart indtil han i 2014 startede på KU-Science, hvor han også er formand i Gastronomisk Legestue, en studieforening, der søger at fremme eksperimenteren med mad og at udfordre smag og sanser ved at bygge bro imellem videnskaben og kokkefaget.

Peter er udnævnt til smagsambassadør i Smag for Livet.

 

E-mail: 
jlz391 [at] alumni.ku.dk