Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Stagbird
    Foto: Stagbird

Du er her

Udgivelsesreception: Perspektiver på Smag (Odense)

Søger...

Den 25. januar kl. 14:00 - 16:00 inviterer Smag for Livet til udgivelsesreception for SMAG #06 - Perspektiver på Smag på Kold College i Odense.

Perspektiver på Smag er den første dansksprogede antologi, som samler viden om smag fra både natur-, samfunds- og kulturvidenskabelige forskere.
Ved receptionen vil redaktørerne og en af forfatterne holde korte oplæg om bogens vinkler på smag, og hvordan de forskellige faglige discipliner forstår smag og anvender smag i undervisnings- eller forskningspraksis. Bagefter kan du møde redaktørerne og nogle af forfatterne over snacks og et lille glas.

For tilmelding, skriv til kontakt [at] smagforlivet.dk senest d. 22. januar.

 

Adresse: 
Kold College
i UCL’s faglokale for Madkundskab
Landbrugsvej 55
5260 Odense M
Danmark