Underviser du i fødevarefaglige fag? Vil du gerne vide, hvordan du begrænser køkkenets klimabelastning – både derhjemme, på skolen og i det professionelle køkken? Så er dette webinar til dig.
For at kunne mindske madens klimabelastning, har vi brug for ny viden, anvendelige værktøjer og konkrete handlemuligheder. Ved webinaret hjælper Tænketanken Frejs udviklingsdirektør, Laura Have Hoffmann, med at afklare, hvad køkkener, madprofessionelle og restauranter skal forholde sig til, hvis de gerne vil begrænse deres klimabelastning.
Laura løfter sløret for, hvorfor det slet ikke er så nemt at afgøre klimabelastningen af fødevarer – men giver også gode tommelfingerregler til det klimavenlige køkken. Vi får eksempler på digitale værktøjer, der kan hjælpe med at vurdere madens klimabelastning. Og vi får simple og konkrete råd til valg af råvarer.
Webinaret afholdes af GastroLabCollege, der er støttet af Villum Fonden. Frej er en almennyttig, uafhængig, non-profit tænketank, der arbejder for et stadigt mere bæredygtigt Fødevaredanmark.
Mikael Schneider, projektleder i GastroLabCollege, er vært.