Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Materiale om tilsmagning fra Smagens Dag 2015

Fejlmeddelelse

  • Notice: Trying to get property 'title' of non-object i smagforlivet_app_block_view() (linje 90 af /var/www/smagforlivet.dk/public_html/sites/all/modules/smagforlivet_app/smagforlivet_app.module).
  • Notice: Trying to get property 'nid' of non-object i smagforlivet_app_block_view() (linje 90 af /var/www/smagforlivet.dk/public_html/sites/all/modules/smagforlivet_app/smagforlivet_app.module).
Tværfaglig
Forfattere:  Eva Rymann, Kirsten Marie Pedersen
Info: 

Smagens Dag 2015 havde temaet "Smag til". Du kan stadig hente de gratis læremidler fra Smagens Dag 2015 til brug i din undervisning.

Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig begivenhed på landets skoler siden 1992.

Smag for Livets Kirsten Marie Pedersen var en af kræfterne bag det gratis undervisningsmateriale med workshops, lærervejledning og ideer til smageøvelser, som blev udviklet til Smagens Dag.

Krydr, tilsæt, smag til og udfordr dine smagsløg med de gode råvarers smagfuldhed.

Vertikale faneblade